‘Terrorist’ John Stevenson (70) en zijn vrouw Marion.
Volledig scherm
‘Terrorist’ John Stevenson (70) en zijn vrouw Marion. © SWNS

John (70) bombardeert zichzelf per ongeluk tot terrorist op ESTA-formulier en mag nu VS niet meer in: “Mijn vrouw is er ziek van”

“Bent u een terrorist?” “Ja”, vinkte een Schotse man per ongeluk aan toen hij zijn ESTA-visum aan het invullen was, ter voorbereiding van een trip naar de VS. Een flater met verstrekkende gevolgen, want de 70-jarige John Stevenson mag Amerika niet meer in. Hij en zijn echtgenote Marion zien hun vakantie naar New York in het water vallen. “Dit is een nachtmerrie. Ik heb nooit iets verkeerds gedaan, en nu dit. Mijn vrouw is er ziek van”, zegt hij in The Independent.

7 reacties

  • Sharon Debeul

    5 jaar geleden
    Daaraan zie je dat het ESTA document gewoon een scam is. Alsof iemand met echte slechte bedoelingen dat allemaal op dat document gaat toegeven?
  • Bene Devos

    5 jaar geleden
    Ga liever naar Canada man, daar zijn het nog mensen ipv dolgedraaide figuren.
  • Jean West

    5 jaar geleden
    Gewoon beter kijken. Na het invullen kan je alles nog eens bekijken voor je alles verzend.
  • Leo Decap

    5 jaar geleden
    Zouden er nu echt terroristen rondlopen die daar "ja" op zouden antwoorden? Er bestaan geen domme vragen, maar dit lijkt me toch sterk in de buurt te komen...
  • luc verriest

    5 jaar geleden
    Geen nood man, er zijn nog zoveel mooie plaatsen in de wereld, waar je wel degelijk welkom zult zijn en niet onderhevig aan controle van geobsedeerde veiligheidsmaniakken.