© VTM

Voor tweede dag op rij vertrekt vaste waarde uit ‘Familie’

Televisiekijkend Vlaanderen is nog niet bekomen van de moord op Evy in ‘Familie’ of ze moeten al afscheid nemen van een ander geliefd personage. Na de turbulente aflevering van donderdag eindigt ook die van vrijdagavond in mineur. Louise vertrekt en dat betekent meteen ook een exit voor vaste waarde Sarah-Lynn Clerckx.

mrra

Ze vallen als vliegen bij de populaire Vlaamse soap ‘Familie’. Nadat het licht uit de ogen van Evy (gespeeld door actrice Marianne Devriese) donderdagavond onverwacht verdween na een brutale moord, trok ook Louise de deur bij haar thuis dicht.

Deur dicht

Het afscheid van Louise kwam iets minder onverwacht dan dat van Evy. Het was immers al eerder aangekondigd dat ze op wereldreis, zou vertrekken. Knuffelend nam ze afscheid van Peter, Trudy, Bart en Jelle. Ze zal skypend nog een keer opduiken, maar in levenden lijve zullen we Louise niet meer zien opduiken.

Dat betekent wel degelijk een einde voor het personage van Sarah-Lynn Clerckx, bevestigt VTM. “ Ze heeft de rol van Louise 14 jaar vertolkt, maar nu neemt ze afscheid van ‘Familie’. Sarah-Lynn kiest ervoor om zich op haar studies te concentreren en keert daardoor niet meer terug naar de set.”

© VTM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer