Gert Verhulst en Kat Kerkhofs
Volledig scherm
Gert Verhulst en Kat Kerkhofs © SBS

Kat Kerkhofs zet Gert Verhulst op zijn plaats in ‘Dancing With The Stars’: “Tien punten voor die ‘burn’”

TVKat Kerkhofs heeft in de halve finale van ‘Dancing With the Stars’ Gert Verhulst vanavond eventjes fijntjes op zijn plaats gezet. Kat maakte een grap over de technische storingen bij een aantal voorstellingen van de Studio 100-musical ‘40-45’.

15 reacties

  • Anne Van Hamme

    5 jaar geleden
    Kat is zeker een toffe hoor. Idd. ze gaat boyfriend Mertens misschien nog in de schaduw zetten, maar dat is dan wel credit voor die voetballer he. Zonder zijn naam zou men nog niet zoveel hebben gehoord van mej. Kerkhofs. Katje doet da goe en is echt sympa, maar er zijn er nog véél betere dansers en meer indrukwekkende dames in the shadows, maar dat is maar weer op de juiste plaats zijn op het juiste moment. That's life.
  • lieve rigo

    5 jaar geleden
    Top Kat, we hebben er kunnen om lachen.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Aan zelfbewustzijn ontbreekt het haar zeker niet. Dat haar man haar deelname niet ziet zitten trekt ze zich duidelijk niet aan.
  • Grete Timmons

    5 jaar geleden
    Allemaal grappen die gescript zijn, zoals ook alle "grappen" in de slimste mens.
  • Bert Camps

    5 jaar geleden
    Ik kijk er niet naar maar heb nu wel het fragment gezien, ik vind er niks aan... flauwe grap, trouwens teveel Gert, James en nu ook Kat op die tv. ik zap het nu al weg. Een oproep aan Jan Eelen, jongen toch, doe nog eens een keertje iets met die acteurs van in de gloria, het eiland,... we snakken ernaar... please?? En dan geen callboys 2 aub. Of waarom geen vervolg op van vlees en bloed, regelrechte amussements tv waar een mens voor thuis bleef!