Belga/rv
Volledig scherm
© Belga/rv

KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk spelen gelijk in topper, Malinwa woest na afgekeurde goal

Belgisch voetbalDe clash in 1B tussen KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk heeft geen winnaar opgeleverd. Het werd 1-1 in het AFAS Stadion. Voor de bezoekers was het het eerste puntenverlies in de tweede periode. Malinwa zag dan weer hoe een doelpunt van Igor De Camargo na rust werd afgekeurd. Discutabele fase.

28 reacties

  • Marcel De Maesschalck

    5 jaar geleden
    Rik, waarom kruipt hij dan direct na zijn redding 30 centimeter naar voor. Elke doelman blijft minstens 30 seconden liggen na een redding. Hij heeft wel degelijk gezien dat de bal binnen was. En nee, ik ben geen supporter van Mechelen.
  • jean straetman

    5 jaar geleden
    Wanneer gaan ze die arbiters eens schorsen ? wat een onbekwame sukkels zoals in Roeselare verleden week en nu weer in Mechelen . We kvm worden langs alle kanten in de zak gezet door dat gezever over propere handen .
  • Luc Schilders

    5 jaar geleden
    Mark Decooutere,als ge daar over twijfelt dan zie ge ni goe,keeper ligt met balcen al in de goal
  • Herman Valaert

    5 jaar geleden
    De foto toont duidelijk aan , dat het goal was voor Mechelen...Dus alweer eens bestolen.
  • Bolleke VDA

    5 jaar geleden
    André wat zou dat gekost hebben Zolang het onderzoek duurt zijn wij niet schuldig Als jullie op die manier in 1 A willen geraken dan zijn jullie het niet waard En zing niet te snel allelujah want de onderzoeken zijn nog volop bezig he Misschien vallen er bij jullie ook nog lijken uit de kast Jullie zijn gewoon 1A niet waardig Op de kap van een ander echt zielig is dat