Politie en ambulance op de plaats van het incident.
Volledig scherm
Politie en ambulance op de plaats van het incident. © BELGAONTHESPOT

Jarige bewoner (45) gaat jonge gewapende indringers te lijf in Maasmechelen: “Hij richtte zijn wapen op Alain en loste een schot”

De twee ‘inbrekers’ die gisterenavond toesloegen in Maasmechelen, hadden een homejacking voorbereid. Ze waren gemaskerd, gewapend én stampten de deur in terwijl de bewoners tv keken. De vader en één van de daders raakten gewond, zijn kompaan sloeg op de vlucht. 

180 reacties

  • Frank Vekemans

    5 jaar geleden
    De ouders van de dader zullen nu wel reeds samen met hun advocaat een klacht voorbereiden, voor buitensporig geweld, tegen de slachtoffers, want hun zoon is toch zo een brave jongen die niets doet, kwam enkel beleefd een bijdrage in zijn onderhoud vragen
  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    De daders zijn minderjarig, hopelijk worden ze berecht als volwassenen. Het gaat tenslotte om een gewapende overval. Jammer dat die tweede is kunnen gaan lopen. Zo ontsnapte die aan een welverdiend pak rammel; zouden ze tenminste al beide iets van straf hebben gekregen. Justitie oordeel dit keer nu eens met ballen en sluit dit tweetal voor jaren op! In plaats van de gevangenissen te vullen met mensen die psychische hulp nodig hebben vul ze met échte misdadigers zoals deze.
  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    BAM zo moet het , direct reageren en tegen de grond werken. Kan die andere straks ook opgepakt worden.
  • Fredien Vandervekens

    5 jaar geleden
    We moeten van "warme" rechtspraak, van "juridische" spitsvondigheden en vooral, van Geens-klonen af ! Rest uiteraard nog de "verwarde" bevolkingsgroepen. Na opvolging van mijn eerste "aanbevelingen" zullen die snel "psychisch gezond" zijn. Vraagt slechts 5 minuten "politieke moed". In Mei. In het hokje.
  • stan mestach

    5 jaar geleden
    16 en gewapend en nog gericht schieten ook die ouders moeten ze mee opsluiten ze zijn het niet waard ouders genoemd te worden waar zitten die nu