Volledig scherm
PREMIUM

Tom Boonen leidt supertalent Remco Evenepoel symbolisch het profpeloton binnen: “Ge gaat verschieten”

WielrennenHij kon zijn zoon zijn. Dus liet viervoudig Kristallen Fiets-­laureaat Tom Boonen (38) supertalent en ‘Jongere van het Jaar’ (ja, toch?) Remco Evenepoel (18) eerst rustig trainen. «Ik zorg nogal voor u, hé kleine.» Waarop de kleine de grote op de koffie vroeg in Le Pain Quotidien in Wemmel. Voor een dubbel­interview, waarin de naam Mer… — oeps — niet één keer viel.

13 reacties

  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Als je jong bent kan er veel gebeuren eer je aan de top bent en dat zal Tom zeker niet alleen beslissen.
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Boonen is inderdaad zowat de Gert Verhulst van de sport : alles maar dan ook alles is goed om in de media te komen ! En die trappen daar nog in ook !
  • Lilly Daems

    5 jaar geleden
    Tommeken gaat die jngen leren vallen zoals hij altijd gedaan heeft . Tom , wat kan jij hem leren ? Je kan zelf niks jongen !
  • Ronny Popelier

    5 jaar geleden
    Voor Remco E, is Tom ism Deceuninck Quick-Step de ideale combinatie. De ploeg en Tom kennen het vak en ervaring zat. Ook Tom is aan heel jonge leeftijd gelijdelijk kunnen groeien in het peloton olv Patrick Lefevre. En ook dit zal Remco ook met succes kunnen bekronen, zie palmares van Tom Boonen. En wat betreft Loto denk niet dat hij daar wakker van lag, en zeker geen profiteur nog van Loto noch van Remco E. Tom heeft meer classe dan dit. Veel succes Tom , Remco en Deceuninck Quick-Step.
  • Bernd Vaes

    5 jaar geleden
    Remco bij Boonen? Dat is net hetzelfde als een diepgelovig katholiek die bij de duivel ten rade gaat.