De E411 ter hoogte van Waver (archieffoto)
Volledig scherm
De E411 ter hoogte van Waver (archieffoto) © BELGA

“Vanaf maart carpoolstrook op E411 Waver-Brussel”

De E411-snelweg tussen Waver (Waals-Brabant) en Brussel krijgt vanaf maart een carpoolstrook tijdens de ochtend- en avondspits. Dat kondigt de Waalse minister van Leefmilieu en Mobiliteit Carlo Di Antonio (CdH) aan in de Sudpresse-kranten. Een rijstrook wordt zo voorbehouden voor auto’s met minstens drie personen aan boord.

3 reacties

  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    U meent het na al die nieuwe maatregelen van de overheid om flexibele werken hoe ga je dit oplossen men wil meer mensen in de wagen maar iedereen moet flexibel zijn ! dit wil zeggen dat vele mensen zich meermaals moeten verplaatsen per dag het gevolg is dus een grotere drukte heel de dag door of heb ik iets gemist ?
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Hebben ze in Nederland ook geprobeerd, werkt niet want de mensen zetten paspoppen in de auto en rijden gewoon alleen door. Pure geldverspilling en er gaat eens goed mee gelachen worden, de regering uitlachen om precies te zijn.
  • Jean-Pierre Vercruysse

    5 jaar geleden
    Een oneerlijk systeem! Als je 1 of 2 in de wagen zit moet je in de file blijven, zelfs als je ergens dringend moet zijn! En is er duidelijkheid over de inzittenden??? Dus een koppel met een baby = 3 inzittenden! Dan mag je op de rijstrook!!