REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

In totaal 82 mensen opgepakt bij Brussels gele hesjes-protest

De politie heeft gisteren in Brussel in totaal 82 mensen opgepakt tijdens en na het brandstofprotest van de gele hesjes: : 76 van hen werden administratief aangehouden, zes anderen werden gerechtelijk aangehouden. De zes worden verdacht van bezit van verboden wapens, drugsbezit, brandstichting en schade aanbrengen aan voertuigen, maakte de politiezone Brussel Hoofdstad- Elsene vandaag bekend.

25 reacties

  • Eric Grosemans

    5 jaar geleden
    Het is deze rechtse regering die ons besteelt, groen en ps zitten hier niet in, wel nva en ovld. Voor mij mag diesel 5 euro kosten, rij met cng, heb er geen last van. Dat diesel duurder ging worden wist men al veel langer, wie minder dan 5 jaar geleden nog een diesel kocht was niet goed wijs. Nu moeten ze ook niet komen zagen. Kies voor een alternatief,.
  • marcel mampaey

    5 jaar geleden
    nog maar eens de dieselprijs hebben we aan groen en ps te danken voor Calvo mag hij zelfs 3 euro kosten . u betoogt tegen de verkeerde.
  • Marc Ledure

    5 jaar geleden
    In mijn ogen zijn dat een bende klootzakken, Ze zouden beter op straat komen tegen dat vreemd gedoe die hier in Belgie op ons kosten leeft
  • Gaston Miar

    5 jaar geleden
    De resultaten van falend links bestuur dat solt met de gewone mensen. En ja,....ik keur die gewelddadige acties totaal af.
  • dany busschots

    5 jaar geleden
    ik hoor Jan Jambon zeggen de daders zullen zwaar aangepakt worden , ok dat is dan 2 maand voorwaardelijk in ons landje hé en de advocaten zullen weer smullen om dit te verdedigen en procedurefouten te zoeken