De Britse politie is een onderzoek gestart naar een online video waarop te zien is hoe een jongen op school mishandeld wordt door een pester.
Volledig scherm
De Britse politie is een onderzoek gestart naar een online video waarop te zien is hoe een jongen op school mishandeld wordt door een pester. © Twitter

Syrische vluchteling (15) die mishandeld werd op school vraagt om zijn pester niet aan te vallen op sociale media: “Ik wil niet dat hem iets overkomt”

Vorige week dinsdag is een video online geplaatst waarop te zien is hoe een jongen op een Britse school mishandeld wordt door een pester. De beelden werden vol afschuw onthaald en de 16-jarige pester kreeg heel wat negatieve reacties. Het slachtoffer, de 15-jarige Syrische vluchteling Jamal, is echter niet gediend met de “gewelddadige reacties over de pester”.  “Ik wil niet dat er iets ergs gebeurd met hem”, zegt hij tegen Britse media.

9 reacties

  • Karel Van Geel

    5 jaar geleden
    Voor één keer waren de rollen omgekeerd !!!
  • Karl Huysmans

    5 jaar geleden
    Oei,hier moet iets meer achter zitten.
  • Jean-Paul Halsberghe

    5 jaar geleden
    De promotie en offensief voor Marrakech op dreef.. Weg ermee voor het overleven van ons land.
  • wil baken

    5 jaar geleden
    Tja dat krijg je met kerels als Francken aan het roer, dat heeft zijn weerslag. Vroeger hadden politici fatsoen.
  • Jos Daniels

    5 jaar geleden
    Alle zeilen ten gunste van de immigranten worden in de aanloop naar Marrakech bijgezet. Nogal doorzichtig allemaal. Maar het gewone plebs is niet helemaal achterlijk, dat wordt wel al eens vergeten.