Würst in Leuven heropent de deuren.
Volledig scherm
Würst in Leuven heropent de deuren. © Karolien Coenen

Würst Leuven opnieuw geopend: zelfde concept en menu

In Leuven is vanmiddag het restaurant Würst opnieuw geopend. Het braadworstrestaurant van televisiekok Jeroen Meus ging enkele weken geleden failliet, maar inmiddels heeft Würst een overnemer gevonden. De zaak maakt een doorstart in Leuven, met hetzelfde concept en menu. De restaurants in Gent en Antwerpen blijven wel gesloten.

6 reacties

  • Daniel Verlé

    5 jaar geleden
    De overnemers moeten nu ook het geld van de overname eruit zien te halen. Dat was niet het geval voor Jeroen. Ook willen de mensen Jeroen in de zaak zien, hetgeen nu waarschijnlijk niet meer het geval zal zijn. Gevaarlijk ....
  • Wim Offermans

    5 jaar geleden
    Zoals Jeroen zei, je moet er dag en nacht zelf bijzijn, superkort op de bal en je er van vergewissen dat iedereen mee op de kar zit. ik moet toegeven dat ikzelf in de problemen ben geraakt enkel omdat ik het lef niet had om de mensen die het gemiddelde naar beneden haalde terecht te wijzen. Na 10 jaar doet het nog even zeer. Dromen in een zaak is uitgesloten, bizar maar waar.
  • etienne vijverman

    5 jaar geleden
    veel succes gewenst
  • cracco raymond

    5 jaar geleden
    wat is er dan gebeurd om failliet te gaan.
  • Bernd Vaes

    5 jaar geleden
    Ik zie al enkele Duitsers voor die tent staan, verwonderd staren: Nog nooit hebben ze het woord “Würst” gehoord. Daar staan ze dan met een gapende honger naar een “Wurst”.