GAIA
Volledig scherm
© GAIA

GAIA strijdt met aangrijpende documentaire tegen broodfok: “Ga liever langs bij overvolle dierenasielen”

Dierenrechtenorganisatie GAIA start een nieuwe campagne tegen de illegale handel en import van puppy's. In de campagne staan zeven getuigen centraal die allemaal opgelicht werden door een broodfokker, zo laat GAIA weten.

30 reacties

  • Marianne Mertens

    5 jaar geleden
    ik heb een van de 400 dieren van Kasterlee. Na een zeer moeilijke start voor dier en mens, mijn hond heeft 7 jaar gediend als fokteef. Het was voor haar een ongelofelijk moeilijke periode hebben we nu aan haar een schat van een hond. die getekend blijft voor haar leven
  • PIETER ROGIERS

    5 jaar geleden
    @Hans: waarom donatiegeld beleggen en investeren als je er vandaag zo veel dieren mee zou kunnen helpen? Ik steun liever rechtstreeks kleine initiatieven!
  • Nico Herbots

    5 jaar geleden
    een fokker die altijd pups ter beschikking heeft van allerlei rassen, die deugt niet. Als iedereen stopt met bij hen te kopen en als de staat eindelijk eens deftig ingrijpt, zal het rap gedaan zijn met hun rotte zaakjes. Heb je geen vertrouwen in een dier van het asiel, dan zijn er altijd nog de fokkers die het wel goed doen, een of hooguit enkele rassen en max 2 nestjes per jaar. Maar ja, dan kost het natuurlijk wel wat meer.
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Dag Pieter, dat bedragje hebben ze nodig tegen slechte tijden, Kan je ook zeggen van Kom op tegen Kanker, die hebben nog veel meer poen.
  • Henri Levich Codenie

    5 jaar geleden
    Hoogtepunt is wel dat die OostEuropese hondefabrieken gesponersd worden vanuit o.a. Vlaanderen met Vlaams geld,... hierover géén woord.