Boven: Wellens, De Gendt, Van Aert en Campenaerts
Onder: Van Avermaet, Lampaert en Benoot
Volledig scherm
Boven: Wellens, De Gendt, Van Aert en Campenaerts Onder: Van Avermaet, Lampaert en Benoot © Belga/PN/ANP

POLL. Wie was volgens u de beste Belgische wielrenner van 2018? Stem hier op de renner die volgens u de 27ste Kristallen Fiets moet winnen!

6 reacties

  • eric maier

    5 jaar geleden
    Van Aert had een erg goed voorjaar bij zijn debuut. maar ook Degendt mag men niet vergeten. Niet vaak winnend maar als het gebeurd is het vaak een groots nummer. Dit jaar reed hij wel heel goed. Van Avermaet was er ook weer bij maar altijd net niet, beetje het gevolg van teveel koersen en een recuperatie die minder snel is na de 30-32 jaar. Koerst elk jaar teveel en daar moet toch iets af. Sanne Cant mag hem winnen.
  • jurgen de noor

    5 jaar geleden
    Thomas de gendt uiteraard. Ik zie dat lampaert zijn foto het grootste is, kwestie van stemmen te manipuleren. Maar dan zouden ze de gendt toch daar moeten zetten. Die bergtrui was puur wielrennerij. Een harde strijd, gewonnen door niet af te geven. Net zoals zijn 2 WT overwinningen. Alleen tegen de wind en het peloton.
  • René Van Halen

    5 jaar geleden
    Eigenlijk zou men deze prijs dit jaar beter niet uitreiken. Er is niemand die hem verdient.
  • Hedwig Vlamynck Vlamynck

    5 jaar geleden
    Yves lampaert er zijn geen betere en hij komt zelf om zijn zijn haar te kappen bij ons goed he
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Lampaert natuurlijk. Kom aan zeg wie anders ??? Of gaan ze het nog eens zover durven drijven zoals ze het Boonen eens gelapt hebben ? De schande ver voorbij !!!