Philip Freriks heeft tijdens het Radio 1-programma OVT live te horen gekregen dat zijn wekelijkse column wordt stopgezet.
Volledig scherm
Philip Freriks heeft tijdens het Radio 1-programma OVT live te horen gekregen dat zijn wekelijkse column wordt stopgezet. © videostill

‘Groot Dictee’-presentator hoort live op de radio dat hij ontslagen is, maar mag nu toch blijven

Nederlands journalist en tv-presentator Philip Freriks heeft tijdens het Radio 1-programma ‘OVT’ live te horen gekregen dat zijn wekelijkse column wordt stopgezet. Maar intussen is er sprake van een verzoening en zou Freriks toch niet opzijgeschoven worden. De omroep VPRO heeft haar excuses aangeboden. 

25 reacties

  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Philip Freriks is een grote meneer. De wijze waarop hij bijvoorbeeld ( samen met Maarten Van Rossem) de Slimste Mens presenteert is groots : daar kunnen ze in de Vlaamse afleveringen nog veel aan leren, alleen al wat het aantal juryleden betreft !
  • Sjonny Martero

    5 jaar geleden
    Dat is de tijd en mentaliteit van nu bij nieuwe jonge bewindvoerders.Dégoutant.
  • Luc Deville

    5 jaar geleden
    Typisch hoe de top van een bedrijf hun personeel behandeld. Personeel is zoals een apparaat dat nog uitstekend werkt maar dat gedumpt wordt omdat een nieuw model is dat er sexyer uitziet (het nieuwe mag zelfs slechter zijn). En het ergste is dat bij de aanwerving bij een nieuwe top medewerker of beroemde medewerker het hele management staat te glunderen op de foto en bij ontslag van diezelfde medewerker iedereen van het management zich weg stopt.
  • KOEN THEYS

    5 jaar geleden
    Ik kan me moeilijk voorstellen dat die daar als werknemer zit maar eerder als zelfstandige leverancier dus over een echt ontslag spreken is mss wat overdreven. Hoedanook dit kon zeker op een andere manier
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Nou moe, was dat effe een blunder van formaat. Doei!