Anderlecht AND
0
EINDE
1
KRC Genk GNK
  • Alejandro Pozuelo Goal 71'

VIDEO. Leider Genk dient Anderlecht eerste thuisnederlaag toe, Pozuelo haalt trekker over

Jupiler Pro LeagueRacing Genk heeft de topper op het veld van Anderlecht gewonnen. Eén klasseflits van Alejandro Pozuelo besliste over winst en verlies.

43 reacties

  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    Als Genk deze ploeg nog 3 jaar bijeen kan houden speelt het minstens bij de 16 laatste in de CL.Het is nu aan het bestuur of ze dat wil of weer de beste laten vertrekken voor een beetje geldgewin en op die manier NOOIT in de vetpot spelen.
  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    Iedereen zit hier maar uit te pakken met de jeugd van Anderlecht. De gemiddelde ouderdom van Genk is 23 met dan nog een doelman van 33. Zou het dan kunnen dat de gemiddelde ouderdom van Genk rond de 22 schommelt? Dat zijn dan oude mannen of wat? De enige kans van Santini werd voorafgegaan door een fout op Trossard. Die ref was van mening te moeten fluiten zoals PUT in Antwerpen. Zo’n reis noem ik laffaards.
  • Dirk Van der Weeën

    5 jaar geleden
    Foubert ik zou een toontje lager zingen moest ik u zijn,want als er hier iemand is die steeds onnozele commentaar geeft op alles wat Club aangaat ben jij dat toch.Samen met die 2 andere onnozele subjecten.Ik begin jullie ervan te verdenken dat jullie sups zijn van het grote Club,zoals jullie onze ploeg volgen.
  • Hans Willems

    5 jaar geleden
    Dat zou ik niet durven zeggen Foubert, je komt toch heel dicht in de buurt. Ja, en wat de heren lans en Thijs zeggen, daar lachen we eens goed mee. Leuke humor om de werkweek te beginnen
  • Tom Haezebrouck

    5 jaar geleden
    Ja Lans als je altijd belachelijke commentaar hebt op Club moet je niet janken als ze eens reageren op uw clubke.