Auto belandt op zijn zijde na botsing met verkeerslichten

Maandagavond rond 22.15 uur is op de Rijksweg in Vucht (Maasmechelen) een man met zijn wagen tegen twee verlichtingspalen gereden. Om onbekende reden reed de chauffeur, komende uit de richting Maasmechelen, tegen een verkeerslicht dat op de middenberm stond. De paal werd door de klap uit de grond gerukt en vloog 15 meter verder. Ook een tweede paal van het verkeerslicht op de middenberm werd aangereden. De wagen kwam enkele meters verder op zijn zijde tot stilstand.

neac

De persoon in de wagen, zelf gebruiker van een rolstoel, kwam klem te zitten en moest door de brandweer van Maasmechelen uit zijn wrak bevrijd worden. Om die reden werd het dak van de wagen geknipt.

Omdat het ongeval zich voordeed, vlak voor de brug over de Zuid-Willemsvaart in Vucht, op de plaats waar de Rijksweg overgaat van vier naar twee rijvakken was er geen verkeer meer mogelijk naar Dilsen-Stokkem. Er werd een omleiding voorzien via Eisden-Tuinwijk en Eisden-Dorp.

De chauffeur van de wagen werd met verwondingen naar het ziekenhuis in Genk overgebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer