Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vanhaezebrouck ziet hoe 19-jarige Bornauw met te grote schoen van Santini speelt: “Integratie van de jeugd verloopt nog niet perfect”

AnderlechtDe schoen van Sebastiaan Bornauw was kapot, maar de tiener had geen reserve-exemplaar bij de hand. Dus speelde hij een kwartier met een schoen van Santini. Vanhaezebrouck: “Zo zie je dat de integratie van de jeugd nog niet perfect loopt.”

45 reacties

  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Zolang dat ze maar geen zonnebrilletje krijgen is 't goed. A propos, hoe gaat het nog met die proppenschieter? Ook al een contractverlenging gekregen tot 2021 met loonsverhoging?
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Aan de receptie bij dat randgemeente ploegske kun je als jonge gast kiezen tussen een paar nieuwe voetbalschoenen of een Adidas lintje om uw haar samen te houden. En wat doen je dan als 19-jarig lid van een jeannettenploeg ? Kiezen voor dat haarbandje natuurlijk. Anthonyke heeft toch voor de volle 100% gelijk gehad.
  • Luc Deville

    5 jaar geleden
    In de eerste plaats is het de fout van de speler als hij geen reserve schoenen mee heeft,maar ook de fout van een falend (jeugd)beleid. Voor een match of training moeten de jeugdtrainers regelmatig en tot vervelens toe de jeugdspelers vragen naar hun reservereschoenen. Reservekledij meenemen moet een automatisme zijn.
  • Georget PAPPENS GEORGET

    5 jaar geleden
    Ze moeten ook stoppen met te zagen over de staat van het veld... Is een wintersport en voor iedereen gelijk... 10 of 15mm lengte van het gras zoals in Rusland. Te nat te droog te zacht te hard jongens toch. Dat ze dan hockey gaan spelen....
  • jan jan

    5 jaar geleden
    Puur amateurisme noem ik dat! 19j is volwassen en zeker als sporter mag er wat meer discipline zijn, denke dat ze het al zijn ma tis maar anderslecht waar hij voetbalt