De Scientology Kerk hield wel degelijk audities voor potentiële vriendinnen voor Tom Cruise. Een oud-lid, dat de kerk na 22 jaar heeft verlaten, bevestigt dat al jaren rondzingende gerucht.
Volledig scherm
De Scientology Kerk hield wel degelijk audities voor potentiële vriendinnen voor Tom Cruise. Een oud-lid, dat de kerk na 22 jaar heeft verlaten, bevestigt dat al jaren rondzingende gerucht. © EPA

Scientology hield wel degelijk audities voor potentiële partners voor Tom Cruise: “Belachelijk, maar absoluut gebeurd”

ShowbizzDe Scientology Kerk hield wel degelijk audities voor potentiële vriendinnen voor Tom Cruise. Een oud-lid, dat de kerk na 22 jaar heeft verlaten, bevestigt dat al jaren rondzingende gerucht.

13 reacties

  • Sara Peeters

    5 jaar geleden
    Tom blijft bij scientologie omdat hij daar aanbid wordt, hij heeft veel aandacht nodig en de sekte heeft dollars nodig en publiciteit voor nog meer leden, t’is toch gene slimme hij laat zich gebruiken.
  • Dennis Longueville

    5 jaar geleden
    Scientology geeft de tools die men kan toepassen om dingen in het leven te verbeteren of aan te pakken. Ik raad aan om iets van de technologie te lezen of te bekijken. Kwestie van de klok langs twee kanten te horen luiden. Het is alleen waar als het waar is voor jou. Ik ken vele Scientologen en het zijn vriendelijke, behulpzame en leuke mensen.
  • Rody Franks

    5 jaar geleden
    Ik snap niet dat er in de 21e eeuw nog zoveel achterlijkheid heerst, het lijkt wel of enkel de agnosten en atheisten de verlichting hebben meegemaakt. Je korte leven vergooien aan sektes en religie, hoe dwaas kan je zijn?
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    Wie heeft hier eigenlijk zaken mee? Mijn zuster is toen tijds ook aan de man geholpen met een beetje hulp van meneer pastoor. Dit is 50 jaar geleden en ze is nog altijd gelukkig getrouwd, of wat je daar dan ook mag onder verstaan.
  • Lore Kluwer

    5 jaar geleden
    En dan? Blijft een topacteur. Ik kijk al uit naar de sequel op The Edge of Tomorrow. Spijtig dat er nooit een vervolg gekomen is op Oblivion, ook een topfilm.
  1. KIJK. Hollywood-hartenbreker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”
    CELEBRITIES

    KIJK. Hollywood-hartenbre­ker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”

    Er vielen heel wat monden open tijdens de première van de nieuwe film ‘Poolman’ in Los Angeles. Acteur Chris Pine stapt er de rode loper op met een heel andere look dan we gewoon zijn van de acteur, die anders altijd strak in het pak zit. Pine heeft nu lange haren en een verwilderde baard. Hij koos ook voor een korte short en een ‘I love L.A.’-T-shirt. “Er komt een punt in je leven dat je geen ‘fuck’ meer geeft over anderen hun mening en dat je aandoet waar je zin in hebt. Ik zit duidelijk op dat punt”, verklaart de Amerikaanse acteur.
  2. KIJK. Zo ziet het natuurlijke haar van Beyoncé eruit: zangeres deelt dagelijkse haarroutine
    CELEBRITIES

    KIJK. Zo ziet het natuurlij­ke haar van Beyoncé eruit: zangeres deelt dagelijkse haarrouti­ne

    Fans van Beyoncé hebben een unieke glimp gekregen van de haarroutine van de Amerikaanse artieste. Op Instagram laat ze het volledige proces zien, van haar natuurlijk krullend haar tot het in stijl brengen en föhnen. De ‘Texas Hold ‘Em’-zangeres gebruikt de producten van haar eigen haarverzorgingslijn Cécred. “25 jaar lang kleur ik mijn natuurlijke haar blond”, schrijft de zangeres bij de video.