Gwendolyn Rutten.
Volledig scherm
Gwendolyn Rutten. © BELGA

Gwendolyn Rutten hekelt aanwezigheid en uitspraak milieuminister Marghem op klimaatmars: “Misser van formaat”

"Een misser van formaat", zo bestempelt Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten een uitspraak van federaal minister van Milieu Marie Christine Marghem (MR) op de klimaatbetoging van zondag. Daar liet de MR-minister optekenen dat Vlaanderen "systematisch hogere ambities afremt".

65 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Natuurlijk. Niet de activiteit van de mens helpt het milieu om zeep. Maar de neoliberale kapitalistische economie met haar winstmaximalisatie ten koste van mens en omgeving. En wat vertegenwoordigen liberalen nu éénmaal. Dan ga je toch niet meestappen in een dergelijke betoging. Voor een keer heeft Rutten gelijk.
  • ludo vc

    5 jaar geleden
    wat heeft dat mens toch een dunk van zichzelf !!!! ( anders was het weer geen politicus zeker ?)
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Heb in mijn carriere met de Franse gemeenschap gewerkt ,wel als de Vlaming maar 1/10 van die hun mentaliteit moesten hebben ,zou 100 keer beter draaien in Vlaanderen.Vlaanderen zijn er teveel die menen hun mening moeten "opleggen" en ergste ,ze menen ook nog bij het rechte eind te hebben,allemaal Zonnekoningen.
  • Bix Froefel

    5 jaar geleden
    Just da manneke van "hier nen euro"
  • Johan Blondeel

    5 jaar geleden
    Mevr rutten zwij maar met al je babbels je bent zo goed als je voorganger verhofstad en dhr D.C gisteren staan zwaaien in Afrika met 50€ milj zijn hier ook vrouwen die moeilijk hebben. Jullie weten toch dat Kabila met lacht en liever zakens doet met de Chinezen.