rv
Volledig scherm
© rv

VISTA! met Dimitri de Condé over het knappe parcours van Genk: “Ik verwacht geen drukke maand januari, maar de zomer zou wel eens heel hectisch kunnen worden”

VISTA!De zeventiende speeldag in de reguliere competitie behoort alweer tot het verleden, tijd dus om terug te blikken in VISTA!, de voetbalwebcast van Het Laatste Nieuws in samenwerking met Proximus Sports. Centrale gast was Dimitri de Condé, de technische directeur van Racing Genk die zijn team gisteren knap de topper zag winnen in Anderlecht. Hij kreeg het gezelschap van Niels Poissonnier, journalist bij Het Laatste Nieuws en Wesley Sonck, analist voor Proximus TV. Niko Lainé was de moderator met dienst.

0 reacties

  1. VISTA! met Yannick Ferrera als centrale gast: “Word jij warm als je elke week naar Antwerp moet kijken?”
    VISTA!

    VISTA! met Yannick Ferrera als centrale gast: “Word jij warm als je elke week naar Antwerp moet kijken?”

    Er viel flink wat na te kaarten over het voetbalweekend in de Jupiler Pro League. Geen betere plaats daarvoor dan VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports. Yannick Ferrera was de centrale gast. Ferrera zag zijn ex-ploeg Sint-Truiden alweer een prima zaak doen. Na hun zege tegen Charleroi van gisteravond delen de Kanaries de derde plaats met Standard en Antwerp. Behalve Ferrera namen ook Niels Poissonnier, de Club Brugge-watcher van Het Laatste Nieuws, en Proximus-analist Wesley Sonck plaats rond de VISTA!-tafel. Moderator Niko Lainé leidde het gesprek in goede banen.
  2. De Condé over nuchtere Genkse spelersgroep: “Soms is er iets te weinig enthousiasme”
    VISTA!

    De Condé over nuchtere Genkse spelers­groep: “Soms is er iets te weinig enthousias­me”

    Na de overtuigende zege op Sclessin (1-3) zorgde de Genkse spelersgroep voor een feestje in de kleedkamer. In VISTA! ging Dimitri de Condé, technisch directeur van de competitieleider, daar dieper op in. “Ik was er niet bij, want ik stond buiten. Maar het zou me niet verwonderen. Het gebeurt nochtans niet veel bij deze groep. Soms is er iets te weinig enthousiasme (lacht). Maar tegen Brugge was er ook al een feestje en nu weer, dus de sfeer zit goed. De neuzen staan in dezelfde richting. Het is een heel nuchtere groep - jongens die heel ‘down to earth’ zijn. Er zitten ook wel wat Scandinaviërs tussen, die van nature uit al wat koeler zijn.”