Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Regering valt voorlopig niet: “We werken verder aan een oplossing”

Het kernkabinet zoekt morgen voort naar een oplossing om uit de impasse over het VN-migratiepact te geraken. Na afloop van de vergadering viel te horen dat wordt gewerkt op basis van de teksten die Nederland en Denemarken gebruiken als interpretatieve nota bij het VN-verdrag. Intussen praat premier Charles Michel met de fractieleiders van de meerderheidspartijen en met de ministers-presidenten. Opvallend is dat vicepremier Didier Reynders niet expliciet herhaalde dat de regering naar Marrakech moet gaan.

267 reacties

  • Lieven tanghe

    5 jaar geleden
    zeker niet tekenen .Als buitenlanders naar hier komen zoals japanezen of Chinezen om hun centen te verteren ,zijn ze uiteraard welkom net zoals wij welkom zijn in het buitenland om onze centen te veteren .Mensen die naar hier komen enkel om te profiteren hebben hier niets verloren !
  • Etienne Bogaert

    5 jaar geleden
    Hebben de verkozen partijen hun kiezers al eens geraadpleegd ? Ik dacht het niet.
  • jeroen sneyers

    5 jaar geleden
    Ik geef alle partijen de schuld die een regering willen laten vallen omdat ze absoluut een naar eigen zeggen niet bindend akkoord willen ondertekenen
  • Jef Heffens

    5 jaar geleden
    Dat is zeker een geldig reden om de regering te laten vallen. Ze brengen de toekomst van gans Europa in het gedrang met dat te tekenen.
  • Sandra Adriaens

    5 jaar geleden
    Trek die stekker er morgen uit. Wie heeft dit monsterverdrag uitgevonden? Alsof er geen Europeaan enige inbreng had. Dit is zo hard tegen onze belangen dat een compromis al een vreselijk resultaat geeft.