Groen-Kamerlid Kristof Calvo.
Volledig scherm
Groen-Kamerlid Kristof Calvo. © BELGA

Groen herhaalt voorstel voor wisselmeerderheid: “N-VA is duidelijk niet geïnteresseerd in een oplossing”

Groen-Kamerlid Kristof Calvo herhaalt zijn voorstel om de premier een wisselmeerderheid aan te bieden over de resoluties rond het VN-migratiepact die voorliggen in de Kamer. "N-VA is duidelijk niet geïnteresseerd in een oplossing. Wij willen wel deel zijn van een oplossing in het belang van ons land", aldus Calvo. Probleem is dat N-VA al duidelijk heeft gemaakt dat een wisselmeerderheid het einde van de regering zou betekenen.

91 reacties

  • An Vanden Bossche

    5 jaar geleden
    In ter zake gisteren, wist Calvo het debat handig te verschuiven naar formalistische zaken en het klimaat. Ten gronde had Calvo geen argumenten. Ook bij de groenen is men immers tegen massaimmigratie.
  • Verstappen Martine

    5 jaar geleden
    Ik heb een idee. Al de groenen nemen een migranten gezin op en zorgen er voor, dat is dan al een een kleine !!! zorg minder voor de gewone Belg.
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Calvo kan nog niet eens in auto rijden, en moet constant mensen lastig vallen om hem overal heen te brengen, wat dan ook de nodige extra kilometers met zich zal meebrengen, niet echt milieuvriendelijk.. Veel lawaai maken kan hij wel...
  • Geert Vandewalle

    5 jaar geleden
    Als de groenen zo happig zijn om dit te steunen, dan kan men er op aan dat het een deal is die de modale Belg best niet door zijn strot wordt geduwd. Eerst 4 en een half jaar alles afbreken en dan plots willen depaneren. In de oorlog noemen we deze collaborateurs.
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Als er 1 is die geen oplossingen biedt en België enkel maar dieper in de put zou duwen dan is het een Calvo. Zuiver populisme, de aandacht proberen te trekken op de kap en op de kosten van de Belgen, vraagt om een nieuw spreekwoord een "calvootje " doen...