rv
Volledig scherm
© rv

VISTA! met Dimitri de Condé over het knappe parcours van Genk: “Ik verwacht geen drukke maand januari, maar de zomer zou wel eens heel hectisch kunnen worden”

VISTA!De zeventiende speeldag in de reguliere competitie behoort alweer tot het verleden, tijd dus om terug te blikken in VISTA!, de voetbalwebcast van Het Laatste Nieuws in samenwerking met Proximus Sports. Centrale gast was Dimitri de Condé, de technische directeur van Racing Genk die zijn team gisteren knap de topper zag winnen in Anderlecht. Hij kreeg het gezelschap van Niels Poissonnier, journalist bij Het Laatste Nieuws en Wesley Sonck, analist voor Proximus TV. Niko Lainé was de moderator met dienst.

0 reacties

  1. Zo vind je een betrouwbare plaatser voor zonnepanelen: “Aannemers ouder dan tien jaar zijn zeldzaam”
    Livios

    Zo vind je een betrouwba­re plaatser voor zonnepane­len: “Aannemers ouder dan tien jaar zijn zeldzaam”

    Zonnepanelen maken je deels onafhankelijk van de volatiele energieprijzen, zijn goed voor het milieu én je verdient ze op termijn terug. Heb je er nog geen op je dak liggen, maar wil je wel graag op de groene kar springen? Of wil je je bestaande exemplaren vervangen? Bouwsite Livios vroeg aan zonnepanelenexpert David Houthoofd van Energy Protect waarop je moet letten bij het vergelijken van offertes.
  2. VISTA! met Trond Sollied over de veroordeling van Lokeren: “Het kost veel meer om te degraderen, dan om een nieuwe spits te kopen”
    VISTA!

    VISTA! met Trond Sollied over de veroorde­ling van Lokeren: “Het kost veel meer om te degraderen, dan om een nieuwe spits te kopen”

    De 28ste speeldag van de Jupiler Pro League behoort tot het verleden, tijd dus om na te kaarten in een nieuwe aflevering van VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports. Centrale gast vandaag was niemand minder dan Trond Sollied, de Noor die eerder dit seizoen nog even aan de slag was bij Lokeren. Onder meer de veroordeling van zijn ex-team naar 1B kwam ter sprake, maar ook de laatste rechte lijn naar de play-offs en de spannende ontknoping in 1B kwamen aan bod. Sollied kreeg het gezelschap van Rudy Nuyens, voetbaljournalist bij Het Laatste Nieuws en Wim De Coninck, analist bij Proximus Sports. Nicolas De Brabander leidde alles in goede banen.