“De groep moet nog stappen zetten naar onderlinge communicatie toe. Ze zijn nog wat braaf voor mekaar”

0 reacties

  1. “De Champions League-campagne werd bij Club Brugge vaak als excuus gebruikt. Nu kan je dat bezwaarlijk nog hanteren”
    VISTA!

    “De Champions Lea­gue-campagne werd bij Club Brugge vaak als excuus gebruikt. Nu kan je dat bezwaar­lijk nog hanteren”

    Ook in de stadsderby tegen Cercle liet Club Brugge punten liggen (2-2). Blauw-zwart puurde uit de laatste vier matchen slechts vijf punten. “De Champions League-campagne was naar Belgische normen heel goed en werd veel als een soort excuus gebruikt”, vertelt analist Wim De Coninck in VISTA!. “De laatste weken kan je dat bezwaarlijk nog hanteren. Nu gaan ze inderdaad weer twee keer Europees moeten voetballen, terwijl er nog matchen tegen Genk en Anderlecht op de planning staan. De weken van de waarheid komen eraan.”
  2. De Bilde: “Dit heb ik nooit gezien bij Anderlecht. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetballend vermogen”
    VISTA!

    De Bilde: “Dit heb ik nooit gezien bij Anderlecht. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetbal­lend vermogen”

    Anderlecht begon na een reeks van 13 op 15 vol goede moed aan de play-offs, maar in de Genkse Luminus Arena volgde al op speeldag één een ontnuchtering (3-0). “Het luidde dat het bij Anderlecht veel beter ging na de winterstop. Maar je moet eens kijken tegen wie ze allemaal speelden, hé”, aldus VTM-analist Gilles De Bilde in VISTA!. “Dat is geen referentie geweest. Je moet rekenen op Verschaeren, een jongen van 17 jaar - op zijn creativiteit en op zijn impulsen. En je moet rekenen op de onvoorspelbaarheid van Bolasie. Dat zijn de enige twee. Daarachter zit het grote niets op dit moment. Dit heb ik nooit gezien. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetballend vermogen.”
  1. VISTA! met AA Gent-manager Louwagie: “Hebben lang getwijfeld over transfer Kaminski, zowel de voorzitter als ikzelf”
    VISTA!

    VISTA! met AA Gent-manager Louwagie: “Hebben lang getwijfeld over transfer Kaminski, zowel de voorzitter als ikzelf”

    De 25ste speeldag in de Jupiler Pro League behoort tot het verleden en er is weer heel wat om over na te kaarten. Zo kwamen Club Brugge en Anderlecht niet verder dan een gelijkspel en AA Gent deed misschien nog de slechtste zaak van allemaal door met 1-2 te verliezen van Moeskroen. Michel Louwagie, de manager van de Buffalo’s, gaf in VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, tekst en uitleg bij de pijnlijke nederlaag van zijn ploeg. Hij kreeg het gezelschap van HLN-journalist en Gent-watcher Rudy Nuyens en Proximus Sports-analist Wim De Coninck. Niko Lainé leidde als moderator alles in goede banen.
  2. Oulare: “Preud’homme zag het al en ik nog niet”
    VISTA!

    Oulare: “Preud’homme zag het al en ik nog niet”

    Of er een verschil is tussen de Preud’homme van Club Brugge en die van Standard, wil Stephan Keygnaert in VISTA! weten van centrale gast Obbi Oulare. Wim De Coninck formuleert de vraag anders: “Of is er een verschil tussen Obbi Oulare bij Brugge en Standard?” Oulare, van wie Keygnaert weet dat hij op Jan Breydel wel eens clashte met Preud’homme: “Ik was toen nog jong en onwetend. Wou altijd spelen. En ja, de coach zag het al en ik nog niet. Dat is nu wel allemaal een beetje veranderd. Maar de coach niet. Hij wil elke match winnen en als dat niet het geval is, dan is hij niet blij.”