Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Rijkste Belg, maar op veel erfenis van Frère moet fiscus niet rekenen

BinnenlandHoewel Albert Frère volgens zakenblad Forbes de rijkste Belg was met een vermogen van zo’n 4 miljard dollar, moet de fiscus niet op veel rekenen uit zijn erfenis. Dat schrijft zakenkrant De Tijd vandaag. “Hoeveel de fiscus van de erfenis zal zien, is een open vraag. Uiteindelijk zal het gaan om persoonlijke bezittingen die niet in een vennootschap zitten. Dat zal in dit geval bitter weinig zijn”, klinkt het.

30 reacties

  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Neen daarvoor heeft de fiscus armen mensen die wel betalen.
  • Jurgen De doncker

    5 jaar geleden
    zou voor iedereen moeten kunnen, bij erven van tantes of nonkels komen ze maar even de helft halen . Hier is helemaal NIETS normaal aan . Je kan een huis schenken ok maar daar komen dus nog heel veel ongemakken bij kijken. Ik zou zeggen goed gedaan van frere ze stelen al genoeg van ons
  • Roger Poot

    5 jaar geleden
    Het is altijd 'demanmetdepet' die wordt gepluimd......
  • Denis Van den broeck

    5 jaar geleden
    Zo moet het de fiscus wilt altijd maar snoepen waar andere mensen hun levens werk hebben van gemaakt . Ik vind dat de fiscus daar geen recht op heeft .!!!! Ik zou zeggen goed geregeld.
  • jo vandenberghe

    5 jaar geleden
    De wetten zijn gemaakt door rijken voor de rijken,dus het gepeupel betaalt bijna alles.De winsten daarentegen zijn voor zulke mensen en hun politieke vriendjes,die ons ronduit uitlachen.