Mannelijke vluchtelingen en migranten aan het nieuw geopend aanmeldcentrum Klein Kasteeltje in Brussel. Het Klein Kasteeltje is nu het enige aanmeldpunt voor personen die een verzoek om internationale bescherming in België willen indienen.
Volledig scherm
Mannelijke vluchtelingen en migranten aan het nieuw geopend aanmeldcentrum Klein Kasteeltje in Brussel. Het Klein Kasteeltje is nu het enige aanmeldpunt voor personen die een verzoek om internationale bescherming in België willen indienen. © Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

Vluchtelingenwerk Vlaanderen met zes andere ngo’s naar Raad van State tegen limiet van 50 asielaanvragen per dag

Vluchtelingenwerk Vlaanderen en zes andere ngo’s stappen samen naar de Raad van State tegen de beslissing om het aantal asielaanvragen te beperken tot 50 per dag. 

60 reacties

  • Eida Lam

    5 jaar geleden
    Immigratie is nu eenmaal geen mensenrecht.
  • gina duribreux

    5 jaar geleden
    wat leuk armoede groot maken in belgie ze mogen fier zijn en hoeveel kost dat aan de bevolking de NGO,s zelf gelieve mede delen aan bevolking
  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    Altijd wordt door die NGO's dezelfde opvoeringen met kinderen en baby's gebruikt, om mensen gewoon te manipuleren. Wie is verantwoordelijk voor de situatie waarin een kind zich bevindt? Inderdaad de ouders die hun kinderen in deze gevaren meesleuren. En.... de meeste vluchtelingen komen zelfs nog niet uit landen waar oorlog is. Jonge mannen die hier aanschuiven ipv in hun eigen land de opbouw te verzekeren , hoe laf is dat?
  • Danny Cabooter

    5 jaar geleden
    Niks arrogants bij Theo, lees zijn boek hij zegt tenminste hoe het moet!
  • Willem van Gullik

    5 jaar geleden
    Guy Dupont, integendeel. Dit land heeft dringend nood aan een stuk of 20 Franckens, of andere politici met haar op hun tanden, die zich niet laten beïnvloeden door de linkse media.