VBO-baas Pieter Timmermans.
Volledig scherm
VBO-baas Pieter Timmermans. © BELGA

“Wat met jobdeal, energienorm en mobiliteitsbudget”: werkgevers bezorgd over impasse binnen regering

De impasse binnen de regering rond het VN-migratiepact creëert bezorgdheid bij de werkgevers. Zo vraagt Pieter Timmermans, gedelegeerd bestuurder van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO), zich op Twitter af wat de gevolgen zullen zijn voor enkele belangrijke dossiers op de regeringstafel.

4 reacties

  • Michel Roman

    5 jaar geleden
    De werkgeversfederaties voelen nattigheid , nu het tijdperk van hun verlengde in deze regering bijna voorbij blijkt te zijn.
  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    Als de regering valt zit de kans er natuurlijk in dat de huidige regering zijn meerderheid verliest . Als er dan een meer arbeiders vriendelijke regering aan de macht komt zijn de 6 vette jaren voor deze bende graaiers voorbij .
  • François Nuyts

    5 jaar geleden
    Over de spelletjes die na het goedkeuren van dit pact op ons afkomen zullen we maar zwijgen dan want daar blijven de bedrijven wel buiten schot , de burger zal ervoor opdraaien .
  • Etienne Callebout

    5 jaar geleden
    Natuurlijk dat de VBO bang is , want ze zitten in het kamp van de verliezers . Alle wetten die nog moeten goedgekeurd worden belangen meer de werkgevers aan dan de werknemer .