Samy M.
Volledig scherm
Samy M. © Patrick Lefelon

Vader spelt ex-vriendje van dochter die zijn kluis met 34.000 euro stal, de les: “Vanaf mijn 13 jaar keihard gewerkt voor dat spaargeld”

Samy M. (21) en Hicham B. (19) hebben bij de ouders van een ex-liefje in Deurne een brandkoffer met 34.000 euro spaargeld buitgemaakt. Met het geld gingen zij op de lappen en maakten grote sier in een Antwerps hotel. De vader van het ex-liefje reageerde emotioneel op het proces: “Ik verdacht eerst mijn dochter van de diefstal. Zij heeft gebroken met ons gezin.”

8 reacties

  • Sandra Van Rompaey

    5 jaar geleden
    De straf staat weer in geen enkele verhouding tot het misdrijf, en bovendien wordt het slachtoffer volledig aan zijn lot overgelaten. Ze zijn met vier, dat ze gaan werken om die mens zijn spaarpotje terug te geven! Al moeten ze str***nt gaan rapen!
  • louis van hoeylandt

    5 jaar geleden
    dochter is even schuldig , Achteraf bleek dat zij in de val was gelokt door Samy M...in wat voor wereld leeft die vent !!!in de val wist die gangster dan dat er geld in huis was zal toch maar omdat dochter lief het vertelde ..affain ik hoop dat de sukkelaar zijn centen terug zie en zijn huisje in portugal kan kopen ,
  • Jean-Paul Haesen

    5 jaar geleden
    Waarom wordt er eigenlijk niet gevraagd hun te veroordelen tot het terugbetalen van de gestolen som?
  • Sandra bib

    5 jaar geleden
    Hoe erg .. en ze kregen 200 € boete ?? Waar is dat geld naartoe, moet dat niet terug betaald worden. Slim van die dochter om alles aan haar vriendje te vertellen..
  • jean-claude desmet

    5 jaar geleden
    Zulke straffen zeggen toch gewoon, allez gasten jullie gaan niet in den bak, probeer het nog eens. Wachtende.