Sp.a-voorzitter John Crombez.
Volledig scherm
Sp.a-voorzitter John Crombez. © Jan Aelberts

John Crombez: "Groen heeft Tommelein burgemeester gemaakt. Het is bij momenten belachelijk”

"Niet Bart Tommelein heeft zichzelf burgemeester gemaakt. Groen heeft dat gedaan." Dat heeft de Oostendse sp.a-fractieleider John Crombez vandaag gezegd bij de presentatie van de nieuwe fractie "sp.a - Stadsmakers". Hij vindt het op sommige vlakken zelfs belachelijk dat Groen heeft gekozen voor een "monstercoalitie" en niet voor een samenwerking met de Stadslijst.

15 reacties

  • Gerd Van nieuwenhove

    5 jaar geleden
    De ene komt op onder eigen naam ( Patricj Janssens destijds in Antwerpen ) de andere in een stadslijst ... Bestaan er nog echte socialisten ?
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Een reden te meer om te stoppen met die belachelijke stadslijsten en kartels. Schrijf je eigen verhaal en trek daarmee onder je eigen naam naar de kiezer.
  • Dirk Sonck

    5 jaar geleden
    Oostende kan er alleen maar op vooruit gaan nu.
  • Fonz Ooms

    5 jaar geleden
    Crombez heeft gedeeltelijk gelijk. Het is niet alleen bij momenten belachelijk, het is bijna altijd belachelijk. eén ding zegt hij niet, maar zijn partij is daar nogal dikwijls bij.
  • Frank Van Riel

    5 jaar geleden
    Neen Johnneke 't is Van de Lanotte zelf die zich burgemeester-af gemaakt heeft door slecht beleid en te denken dat de positie van de keizer van Oostende ongenaakbaar was. De pandoering die SPA gehad heeft ligt niet aan een andere partij maar aan SPA zelf.