Politicoloog Carl Devos.
Volledig scherm
PREMIUM
Politicoloog Carl Devos. © VTM Nieuws

Politicoloog Carl Devos: “De val van de regering is nakend. Michel kan dit niet meer laten aanslepen”

“De val van de regering is nakend. De deadline is vanavond of morgenmiddag.” Politicoloog Carl Devos (UGent) windt er geen doekjes om: na de harde campagne van N-VA is de redding voor Michel I quasi onmogelijk.

13 reacties

  • Verbeke Desiree

    5 jaar geleden
    En dit allemaal omwille van een pact dat niet bindend is? Naar het volk wordt nooit geluisterd! Naar de impact van 40 jaar mislukte migratie evenmin! Schaam u premier Michel! Schaam u Cd&v! Schaam u open VLD! Dank N-VA om voor ons op te komen!
  • James Clean

    5 jaar geleden
    Goed zo N-VA! Hopelijk wordt dit geapprecieerd door de bevolking want een absolute meerderheid is tegen dit pact! Laat ze een referendum houden, die trado's die alleen met hun persoonlijke ambities bezig zijn. En beste mensen, vergeet dit niet in mei! Vergeet aub niet voor wat de trado's staan want nu hebben ze écht kleur bekend!
  • Bart D

    5 jaar geleden
    Zullen ze na de verkiezingen ook nog tegen het migratiepact zijn. Dat is de vraag? Ik heb hier zo het idee dat het stemmen binnenhalen draait.
  • Gerd Peeters

    5 jaar geleden
    En om dan een doorstart te maken en alles te laten zoals het was zeker, want zo kennen we ze wel.
  • Erik Van Herck

    5 jaar geleden
    De grote meerderheid van de belgische bevolking wil dit emigratiepact niet, juist integendeel. Waarom wil 3/4 van de nationale regering en parlement welke de mensen democratisch zou moeten vertegenwoordigen dan toch zo graag dat pact tekenen. Een bewijs dat zij werelvreemd zijn en niet eens willen weten wat er echt leeft onder de bevolking.