Premier Michel vraagt parlement zich uit te spreken over pact, Groen en sp.a steunen premier

Premier Charles Michel zal het parlement vragen zich uit te spreken over het VN-migratiepact en zal de uitkomst daarvan op de VN-bijeenkomst van volgende week in Marrakesh communiceren. Dat heeft de premier vanavond bekendgemaakt, na bilaterale gesprekken met de drie Vlaamse vicepremiers, tijdens een persconferentie in de Lambermont.

28 reacties

  • Nathalie Klaus

    5 jaar geleden
    Tuurlijk dat die de boel steunen, ze rekenen op de steun van “ de rest”. Ik zou ook zo zijn. Ons land is verkeerd bezig.
  • Verstappen Martine

    5 jaar geleden
    Ik ben het allemaal meer dan moe dat gehakketak in de regering. Gaan stemmen, voor wie en voor wat ? Mij gaan ze in mei niet in het stempel lokaal zien. Ze doen toch hun eigen zin. Kijk maar naar de 75 000 mensen in Brussel bij de betoging voor het klimaat. En wat doet de Belgische regering nen dikke middenvinger naar iedereen.
  • De Stef steffens

    5 jaar geleden
    Meng rood groen en blauw en je weet waarvoor die partijen staan ,denk daaraan in Mei 2019 als de factuur steeds duurder word voor de Belg om de niet Belgen een mooie toekomst te geven ,na 20 jaar niet te gaan stemmen zal ik in mei wel gaan stemmen al is het maar als een protest stem
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Wel of niet tekenen maakt geen verschil daar Franken, Geens en Jambon toch niets doen. Hun zakken vullen en blaten in de pers, verder niks. 6 jaar lang burgers pesten, je moet maar durven!
  • frederic deman

    5 jaar geleden
    Het volk wil dit niet! Referendum of rechtste meerderheid is in de maak! Geen meer premier waardig...