Bart De Wever
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Wever © Laenen

Onze opinie. N-VA is een schim van zichzelf, ze dreigt te verworden tot een extreemrechtse partij als een andere

92 reacties

  • Dirk De Mesmaecker

    5 jaar geleden
    Schrijf maar wat jullie willen schrijven. De massa kan zich nochtans vinden in Nva standpunten. Jullie beoefenen jullie beroep als ideologen en niet als persmensen die voor de waarheid zouden moeten gaan.
  • Nathalie Klaus

    5 jaar geleden
    Je ziet, iedereen geeft de nva gelijk, hoe komt het dat dat niet doorkomt in de kranten en het nieuws!!!! Cijfers???!!!! Waar is de stem van het volk gebleven?!
  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    Mady Vermeulen zegt: Dreigt de N-VA te verworden tot een iterst rechtse partij zoals een andere? So what? – Alsof de schizofrene N-VA een uiterst rechtse partij zou kunnen worden. 50% van de N-VA’ers vindt de standpunten van het VB extreem. Voorstanders van een bindend referendum moeten weten dat de grote N-VA leider een tegenstander is van bindende referendums.
  • Raphael Lievens

    5 jaar geleden
    Fantastisch maneuver van NVA, mijn stem krijgen ze
  • Mark Vrijdaghs

    5 jaar geleden
    Wordt N-VA een extreem rechtse politieke partij? Of is ze het al niet? Alleszins is het een partij die uitermate haar best doet om de rijken en grote bedrijven naar het hart te staan. Voor de arbeiders, bedienden, gepensioneerden, zieken, … doet deze partij niets dan alleen maar deze mensen bestoken met allerhande taksen en belastingen.