Yousef Ibrahim Algouri is voorzitter van het comité en voorzitter van de parlementaire commissie Buitenlandse Zaken in Libië.
Volledig scherm
Yousef Ibrahim Algouri is voorzitter van het comité en voorzitter van de parlementaire commissie Buitenlandse Zaken in Libië. © Wouter Van Vooren

Libië is op zoek naar verdwenen miljarden in België

Een parlementaire delegatie uit Libië is afgereisd naar België in verband met miljarden die de VN had bevroren, maar die toch konden verdwijnen. De Libische delegatie geeft België nog tot zondag om hen meer duidelijkheid te verschaffen. Dat schrijft De Morgen. 

12 reacties

  • Marinka Dumon

    5 jaar geleden
    Het is hier makkelijker miljoenen te laten verdwijnen dan 100 euro. Het hangt er alleen vanaf waar je je 'postjes' hebt. Een schandalige afhandeling van de ministers : "Val ons hier niet mee lastig ?". Wat hebben ze ermee gedaan ? In brand gestoken ?
  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Het recht op je eigendom of bankrekening blijft altijd overeind of men moet kunnen spreken over vordering of in beslagneming, niet over bevriezen wat van tijdelijke aard is. En nu is er plots een zeer zware onderste steen ontstaan die boven moet komen. Gelden zouden gebruikt zijn om milities in Libië en of Syrië te steunen. Wie had het lef om aan een tijdelijk bevroren bankrekening te komen en dit geld te besteden voor zaken die op zich zelf al zeer dubieus zijn?
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Ze zullen lang mogen zoeken en als ze geluk hebben vinden ze een paar miljoen.
  • Anonymous

    5 jaar geleden
    Libië zou ons dat geld liever laten houden voor het onderhoud van hun vluchtelingen die hier zitten.
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    in een vorig artikel stonden die tegoeden in luxemburg, wat is het nu?!