Alexandru C. toont hoe hij Sofie Muylle over het strand sleepte.
Volledig scherm
Alexandru C. toont hoe hij Sofie Muylle over het strand sleepte. © VTM Nieuws

Reconstructiebeelden tonen hoe Alexandru Caliniuc slachtoffer Sofie Muylle over strand sleept

Vanochtend hebben politie en gerecht een reconstructie gehouden van de dood van Sofie Muylle (27). Daar toonde dader Alexandru Caliniuc (24) hoe hij Muylle over het strand van Knokke sleepte, tot onder een terras aan de Zeedijk. Daar werd het slachtoffer de volgende dag dood teruggevonden.

4 reacties

  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Zelfs al heeft hij haar niet eigenhandig vermoord zoals hij beweert. Hij is wel haar moordenaar door wat hij haar aangedaan heeft. Zijn acties hebben immers tot haar dood geleid. Wat mij betreft is hij de moordenaar.
  • Jan Delafontaine

    5 jaar geleden
    Dat ventje kan zich alvast in de handen wrijven. Enkele jaartjes holiday inn en daarna een enkelbandje gesponsord door de belastingbetaler.
  • Patrick Coens

    5 jaar geleden
    ze zijn weer goed bezig , assisen ontlopen max nog 20j en dan zijn voorhechtiging er nog vanaf en een derde van zijn straf met andere woorden 5jaar max
  • Jan Sierens

    5 jaar geleden
    Waar zijn we mee bezig als iemand verkrachten, folteren en daarna tot de dood laten kreperen, als natuurlijke dood bestempeld wordt. Gaan advocaten binnen kort ook pleiten, dat als iemand dood geschoten wordt, het slachtoffer niet vermoord is maar dood gebloed?