Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken tijdens de persvoorstelling van de campagne 'Stop Marrakesh immigratiepact’.
Volledig scherm
Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken tijdens de persvoorstelling van de campagne 'Stop Marrakesh immigratiepact’. © Photo News

Vlaams Belang verzamelt 100.000 handtekeningen tegen migratiepact

Al meer dan 100.000 mensen hebben de online petitie ‘Stop Marrakech’ van Vlaams Belang tegen het migratiepact getekend. Na drie weken staat de teller op 104.000 handtekeningen.

10 reacties

  • Eric Grosemans

    5 jaar geleden
    100.000 van de 11 miljoen, dat is nog geen 1% van de bevolking . Dat staat heel ver af van de 85% die sommigen voorop stellen.
  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    De grote winnaars zullen zijn de NVA en het VB, getekend of niet want iedereen kan ook niet tekenen!
  • jaak Peeters

    5 jaar geleden
    Gino Denil: op de manier kun je alles afbreken. 90% van de mensen is niet voor Groen. 95% van de mensen is niet voor PVDA. 85% van de mensen is niet voor CD&V.... wees eens ernstig man.
  • Andre Dillaart

    5 jaar geleden
    Moet je er nog bij vermelden dat 90 % van de bevolking niet van het bestaan van deze peiling af weet , veel ruchtbaarheid is er in de pers in ieder geval niet aan gegeven. Anders stond de teller misschien op 500.000
  • Jean Pierre Bovele

    5 jaar geleden
    85% van de mensen zijn tegen volgens peilingen die dan vlug verdwijnen! Belooft voor de verkiezingen. Verwacht maar een meer dan ferme ruk naar rechts overal in Europa. Dit pakt is een godsgeschenk voor N-VA en VB!