BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Campenaerts ziet straffe tijdritprestaties bekroond worden met eerste Kristallen Fiets

Kristallen FietsOp z’n 27ste de 27ste editie van de Kristallen Fiets winnen. Victor Campenaerts heeft het geflikt. De Antwerpse tijdritspecialist van Lotto-Soudal kreeg de trofee uit handen van wielericoon Bradley Wiggins, de man die zijn uurrecord mogelijk zal kwijtspelen aan... Campenaerts.

22 reacties

  • johan Maddens

    5 jaar geleden
    Wout van Aert , Belgisch en Wereldkampioen veldrijden , op de weg Ronde van Denemarken gewonnen , 3e Europees Kampioensschap , 3e Strade Bianchie en een prachtig voorseizoen , of telt dat niet mee misschien !!!!
  • René Van Halen

    5 jaar geleden
    In het land van blinden is eenoog de koning. In een jaar waarin de Belgen op de weg bijna alleen het Belgisch kampioenschap wonnen waren er slechts twee renners die echt in aanmerking kwamen. Van Aert, wereldkampioen veldrijden en brons op het EK op de weg of Campenaerts, Europees kampioen en brons op het WK tijdrijden.
  • Ongeveer Precies

    5 jaar geleden
    Prima winnaar en ik hoop dat hij het uurrecord ook laat sneuvelen.
  • Linda D'Haese

    5 jaar geleden
    volgens vele koers liefhebbers was lampaert dit jaar de beste renner kijk naar zijn prestatie's zowel in tijdrijden ,wegritten ,rondes en ploegentijdrit op het wk en ook belgisch kampioen op de weg maar ja lotto heeft nu ook een prijs !!!!!
  • Harry Vankrinkelen

    5 jaar geleden
    Proficiat! spijtig dat er maar 1 trofee is want er waren er meerdere die hier aanspraak op konden maken.