"Hoezo Amerika weer "great" maken? Amerika is al "great"!"

Enkele Canadezen waren de negativiteit rond Amerikaanse verkiezingen meer dan beu en hebben videoboodschappen van (voornamelijk) landgenoten verzameld die hun buren -de Amerikanen- een hart onder de riem steken. "Hoezo Amerika weer "great" maken? Amerika is al "great"!"

Beter een goede buur dan een verre vriend, moeten ze in Canada gedacht hebben. Een tijdje geleden is zo een oproep gelanceerd om filmpjes in te sturen waarin Canadezen de Amerikanen een hart onder de riem steken. "Het is geen geheim dat de verkiezingen niet bepaald het beste naar boven halen bij onze buren. Hoog tijd om die negativiteit te doorbreken."

Het voorlopige resultaat is een videocompilatie van de immer vriendelijke Canadezen die hun buren ophemelen. Gaande van het verheerlijken van de Amerikaanse burgerrechtenbeweging over de creatie van de jazzmuziek tot het in de toekomst mogelijk maken om mensen op Mars te zetten.

Wie zelf een boodschap heeft om de negativiteit van de Amerikaanse verkiezingen te doorbreken kan die nalaten op: tellamericaitsgreat.com. De Canadese nationaliteit hebben is geen verplichting.

Meest gelezen