Vandaag zijn zonnepanelen op appartementen juridisch erg ingewikkeld. Zo is het niet mogelijk de geproduceerde stroom van zonnepanelen op een appartementsgebouw te verdelen onder de bewoners van dat gebouw.
Volledig scherm
Vandaag zijn zonnepanelen op appartementen juridisch erg ingewikkeld. Zo is het niet mogelijk de geproduceerde stroom van zonnepanelen op een appartementsgebouw te verdelen onder de bewoners van dat gebouw. © rv

Mogelijk binnenkort ook zonnepanelen op appartementen

Als het van N-VA afhangt kunnen ook de inwoners van appartementsgebouwen in Vlaanderen binnenkort eenvoudig profiteren van zonnepanelen op hun gemeenschappelijk dak. Dat meldt De Tijd vandaag.

7 reacties

  • Andy De Schieter

    5 jaar geleden
    Het gaat nog zo ver komen dat je in het leven enkel nog alles verplicht moet huren, zelfs al gebruik je het niet, zoals de grijze vuilcontainer. Zodat je zeker elke maand betaalt, ook al gebruik je niets.
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    Enkel Vlaanderen Maar wel ondertekenen is Belgie doelstelling is ook Belgie Ga kijken in hoofdstad of walonie zo weinig zonnepanelen
  • FRANK WILLEMS

    5 jaar geleden
    Wat me wel opvalt als men in de ronde van Frankrijk of Spanje over de daken vliegt met een helicopter er zo weinig zonnepanelen liggen.
  • Jan Lanclus

    5 jaar geleden
    en voor wanneer is dat dan wel?
  • Roger Duyssens

    5 jaar geleden
    De partij die België deed tegenstemmen voor een vermindering van de uitlaatgassen, komt nu met een voorstel. De partij die al de ganse legislatuur alle initiatieven voor een vermindering van uitlaatgassen en de vervanging van de versleten kerncentrales saboteert komt nu ergens met een voorstel in deze richting. Kan je nog hypocrieter en schijnheiliger zijn?