EPA
Volledig scherm
© EPA

Rechter vernietigt veroordeling voormalige Australische aartsbisschop voor toedekken misbruik

De veroordeling van de voormalige Australische aartsbisschop Philip Wilson, die eerder dit jaar schuldig werd bevonden aan het toedekken van kindermisbruik, is ongedaan gemaakt. Dat melden lokale media donderdag.

3 reacties

  • ANN LIMBOS

    5 jaar geleden
    Allee, daar hebben ze ook al geheugenverlies als het hen uitkomt.
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Baäl, baal, baal , hij weet (en wist) niet meer of hij moe(s)t vieren of balen van de vernietiging van zijn veroordeling voor het toedekken van het misbruik. Ons kent ons, maar dan in het pilarenbijters milieu met zijn doofpottencollecties wereldwijd.
  • Marc LInden

    5 jaar geleden
    scheiding van kerk en staat scheiding van machten laat ons niet lachen handen op 1 buik
  1. TERUGLEZEN OEKRAÏNE. NAVO-landen gaan Oekraïne meer luchtafweer leveren, Nederland maakt 210 miljoen vrij

    TERUGLEZEN OEKRAÏNE. NA­VO-lan­den gaan Oekraïne meer luchtaf­weer leveren, Nederland maakt 210 miljoen vrij

    De NAVO-landen zullen Oekraïne meer luchtafweersystemen leveren. Dat heeft Jens Stoltenberg, Secretaris-generaal van de NAVO, beloofd. Ook de zeven grote westerse industrielanden (G7) hebben Oekraïne meer hulp tegen de Russische luchtaanvallen in het vooruitzicht gesteld. “We zijn vastbesloten om de luchtverdedigingscapaciteiten van Oekraïne te versterken. Zo willen we levens redden en kritieke infrastructuur beschermen”, klinkt het in een verklaring die verspreid werd na afloop van de bijeenkomst van de ministers van Buitenlandse Zaken. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky bracht intussen een bezoek aan zijn troepen in de regio Donetsk. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.