© © Caters News Agency

Ze is 54, maar ziet er zo jong uit dat mensen haar verwarren met het lief van haar zoon

Rimpels. Het is de nachtmerrie van vele vrouwen. Maar Pamela Jay heeft er op 54-jarige leeftijd nog altijd geen last van. Ze ziet er zelfs zo jong uit dat mensen haar verwarren met het lief van haar zoon. De grote vraag: wat is haar geheim?

vtvn

“Soms moet ik mijn identiteitskaart bovenhalen opdat mensen me zouden geloven”, vertelt de Britse van Yorkshire. “Ze denken echt dat ik lieg over mijn leeftijd. Maar als ik in de spiegel keek, kan ik zelf nauwelijks geloven dat ik 54 jaar ben. Ik zou kunnen doorgaan voor iemand van midden de 30, vind ik zelf. Mijn zoon is 22 jaar en onlangs gingen we samen naar een pand kijken. Daar vroeg makelaar of we een koppel waren. Hij kreeg rode kaken toen we hem de waarheid vertelden. Marley zegt altijd: ‘mama, ofwel zie ik er heel oud uit of jij heel jong’.”

Maar wat is het geheim van Pamela om er zo rimpelloos uit te blijven zien? Ze staat elke dag om 6u op en kiest voor een ontbijt met organische eieren, glutenvrije toast en een zwarte koffie gemixt met kokosmelk. Dat laatste gebruikt ze ook voor haar lichaam en is haar grote geheim voor een jeugdige huid. “Ik koop niet veel producten maar als ik wat koop, is het kwaliteit. En als het kan, gebruik ik natuurlijke producten. Uiteraard is ook een gezond dieet van belang. Ik vermijd suikers en gebruik amandelnoten als alternatieve snack. Al eet ik ook wel eens een pudding of dergelijk. Ik hou dan ook vast aan de 80/20 regel: 80% discipline, 20% vrije keuze”.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer