Borgerhoff
Volledig scherm
PREMIUM
© Borgerhoff

In de parochie was hij pastoor Alain, op datingsite voor homo’s was hij Stef

De pastoor van Kortessem is preventief geschorst, nadat hij jaren een dubbelleven leidde. Drie jaar lang had hij onder een valse naam een relatie met een kapper. “Op de rouwbrief van zijn overleden moeder stond hij plots onder een andere naam. Met de letters E.H. ervoor. Daarna ontdekte ik dat ik niet de enige was. En dat hij nog met tientallen andere mannen afsprak. Soms zelfs in de kerk.”

14 reacties

  • censor

    5 jaar geleden
    Heb het niet zo voor de clerus...maar laat toch die mens gerust, heeft ie iemand kwaad berokkend, al die pers-belangstelling zeg, er zijn andere katjes te geselen : operatie kelk, waar die groten de pedofiele beschermden, dat de pers aan dat been gaat knagen.
  • lieve raes

    5 jaar geleden
    en voor die man gelden er geen privacy regels ??? die mag zo maar met zijn foto in de krant ??
  • Paula V D Pee

    5 jaar geleden
    Dat kappertje neemt wraak omdat-ie niet de enige was. Bekrompe vent. Die pastoor is ook een mens met gevoelens. Hij doet niemand kwaad als hij plezier maakt met volwassenen.
  • dirk verduyckt

    5 jaar geleden
    Elke normale heeft gevoelens hoe dan ook, dat hij als volwassene doet wat volwassenen doen is normaal, de misdienaars zijn er tenminste veilig!
  • Kris De Smet

    5 jaar geleden
    Zolang er telkens wederzijdse toestemming was, verdient die man het niet aan de schandpaal genageld te worden. Ik wens hem veel sterkte en hoop dat ooit de katholieke kerk de realiteit onder ogen zal zien en zijn celibaat zal afschaffen.