© Kira Ikonnikova

Met deze kledingtips geef je je billen een boost

Embrace your curves, je rondingen mogen best gezien worden! Je billen in de kijker zetten? Met deze super simpele kledingtips geef je je billen een boost.

cityfashion

Deze prints en kleuren zorgen voor een boost

Je ronde billen in de kijker zetten of je billen net optisch voller laten lijken? Breng je figuur in balans met een print! Hoe groter en drukker de print, hoe meer je curves een boost krijgen. Wees niet bang om een opvallende kleur te dragen. Warme kleuren (aardetinten, rood of kakigroen bijvoorbeeld) en pasteltinten doen wonderen voor je billen.

De juiste jurk of broek

Ook door je taille te benadrukken, komen je billen beter uit. Een aansluitende rok of jurk met een duidelijke taille is dus altijd een goed idee! Items met plooitjes of grove breisels doen er nog een extraatje bovenop. Ook met de juiste broek zet je je billen in de kijker. Een skinny jeans met donkere wassing en ronde achterzakken (die iets meer uit elkaar staan) works like a charm. Een geklede broek (in een dikke of glanzende stof) met rechte pijpen en hoge taille werkt even goed!

Zo voorkom je ladders in je panty

© Wolford

Een stijlvolle najaarsoutfit? Dan zijn ladders in je panty zijn niet bepaald fashion-proof. Met deze handige tips voorkom je ze!

Alles begint bij de juiste maat

De makkelijkste tip: zorg dat je altijd de juiste maat te pakken hebt. Baseer je op je lengte in plaats van op je gewone kledingmaat of gewicht. Waarom? De vezels van je panty rekken makkelijker verticaal mee dan horizontaal! Door de juiste maat te kiezen moet je minder aan je panty trekken en blijven de vezels een stuk steviger. Tip: doe je panty juist aan! Stukje per stukje werkt beter dan in één keer tot boven trekken en zo verklein je het risico op ladders.

Stop je exemplaar in de vriezer en behandel met haarlak

Je panty in de vriezer stoppen? Volgens styliste Denise Caldwell is deze tip echt onmisbaar als je ladders wil vermijden. Maak je panty een klein beetje vochtig en stop hem in een plastic zak. Nachtje in de vriezer… klaar! Door de koude trekken de vezels zich samen waardoor je de houdbaarheidsdatum van je panty een stuk langer maakt. Het beschermend effect versterken? Spuit een beetje haarlak over je panty wanneer je hem aan hebt.

Je panty wassen en drogen? Dat doe je zo!

Je panty’s wassen? Dat doe je volgens blogster Silvia Killingsworth van thehairpin.com best met de hand (en met een beetje zachte babyshampoo of zeep op waterbasis) of op een programma voor fijne was (zonder wasproduct, dit rekt de vezels te veel uit) op maximum dertig graden. Steek je exemplaar in een apart waszakje om beschadiging door ritsen en knopen te voorkomen.

Geef je panty na een keer dragen ook een opfrisbeurt. Dat is niet alleen goed voor de opgestapelde bacteriën, doorheen de dag rekken de vezels zich uit. Door je exemplaar correct te wassen, herstellen de vezels zich in hun oorspronkelijke vorm. Laat je panty aan de lucht drogen, hitte kan de vezels sneller laten uitrekken.

Zo maak je je little black dress partyproof

© Patrizia Pepe

Je zwarte jurkje recycleren voor de feestdagen? Daar doe je nooit iets verkeerds mee. Met deze simpele stylingtips maak je je little black dress partyproof!

Het juiste jasje

Stijlvol vaarwel zeggen tegen 2018, dat doe je met een statement jacket dat je zwarte jurkje heel wat feestelijker maakt. Een blazer in een opvallende kleur, bomberjack met glitters, metallic perfecto…Tijdens de feestdagen mag je de moderegel ‘less is more’ voor één keer vergeten.

Haal die killer heels uit de kast

Torenhoge, opvallende schoenen die achteraan je schoenenkast stof staan te vergaren, we kennen het allemaal. Schoenen die net iets te excentriek zijn voor het dagelijkse leven kunnen deze tijd van het jaar wél. Een klassieke pump, enkellaarsje of hoge laars … Hoe opvallender, hoe beter!

Laat je accessoires schitteren

Vooral goud en zilver doen het goed met een little black dress. Mag het iets meer zijn? Oorbellen, armbanden, haaraccessoires of een tasje in een opvallende kleur of stof maakt je partyproof outfit helemaal af. Tip: kies één hoofdkleur qua accessoires, zo blijft je look een samenhangend geheel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer