Premier Charles Michel
Volledig scherm
Premier Charles Michel © Photo News

Houdt premier Michel regering alsnog bij elkaar?

Premier Charles Michel zoekt nog steeds naar een uitweg uit de regeringscrisis rond het migratiepact. Dit weekend zal moeten blijken of de tegenstellingen tussen MR, CD&V en Open Vld enerzijds en N-VA overbrugbaar zijn. De Vlaams-nationalisten willen niet dat België het pact goedkeurt. 

161 reacties

  • Guy Van Becelaere

    5 jaar geleden
    Guido Bervoets , zo een onzin heb ik hier op dit forum nog nooit gelezen dus volgens u gaan al die landen die niet tekenen uit de vn stappen en zullen ze hoe soevereiniteit kwijt zijn denk je nu echt dat de mensen allemaal domme linksen zijn die ze ook alles kunnen wijsmaken, mooi gezelschap daar in de vn alle dictaturen waar er geen mensenrechten zijn hebben ook getekend en daar wil Michel tussen zitten samen met zijn groene vrienden
  • Hilde

    5 jaar geleden
    Premier neemt het milieu niet ernstig anders zou hij niet naar een plaats gaan vliegen waar hij niet echt naar toe moet, kijk maar naar Nederland en nog andere landen.
  • baziel roezemoes

    5 jaar geleden
    Van een regering zou men toch mogen verwachten dat ze een beetje gezond verstand zouden hebben. Helaas ! Is dat nu zo moeilijk om naar de verzuchtingen van de man/vrouw in de straat te luisteren ? Ik zou de punten die nva op face book heeft gezet, waar trouwens niets mis mee is, verwerken in de tekst van het pact. Weliswaar een beetje in een "zachtere en vagere vorm" zodanig dat iedere regeringspartij er zijn gading in terug zou vinden en het kan verkopen als de beste oplossing.
  • Willy Rooselaers

    5 jaar geleden
    In het pact verschijnt regelmatig het woord commitent op wat naar mijn mening bindend betekent betekent. Laat de piolitiekers eens uitleggen wat zij daaronder verstaan
  • Danny Veralleman

    5 jaar geleden
    Vraag eens de mening aan de bevolking ? Waarom is de VS en Australie tegen ? Als de regering valt is het hun eigen schuld !!! maakt dat zo'n verschil als Belgie niet tekent ? Sukkelaars .