ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Microsoft bouwt nieuwe browser op Google-technologie

Microsoft gaat de internetbrowser Edge in de toekomst opbouwen rond technologie van zijn concurrent Google. De Amerikaanse softwaregigant heeft dagenlange geruchten daarover bevestigd. Er komt ook een versie voor Mac-computers en computers met oude versies van Windows.

10 reacties

  • Joris Vanderaert

    5 jaar geleden
    Edge is bizar. Van een bedrijf met een budget als dat van Microsoft zou je toch mogen verwachten dat ze een beetje investeren in hun product. Maar eerst kwam Edge zonder de mogelijkheid van plugins, al lichtjaren achter op Google. De ervaring op zich was fijn, als je bleef bij gewoon wat browsen. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. De meest bizarre fouten bij invullen van internetformulieren e.d. Bizar dat Microsoft niet eens moeite doet. Waarom dan beginnen met Edge vraag ik me af?
  • Marc Spandel

    5 jaar geleden
    Het was heel moeilijk, maar ik heb Microsoft edge van mijn PC kunnen verwijderen, en nu dit stuk spionsoftware van Microsoft niet meer in de achtergrond meedraait, werkt mijn PC een stuk sneller dan voorheen!
  • jan geens

    5 jaar geleden
    Edge, de applicatie om een deftige browser te downloaden ....
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Windows is eigenlijk al een Unix variant. MacOS ook. En waarom er Microsoft nog bij nemen als spion. Is Google niet voldoende. Gebruik dan gewoon de Chrome browser. Maar er zijn leuke alternatieven die je meer controle over de browser en je eigen PC geven. Zoals Opera, Firefox en nu ook Vivaldi.
  • Raphael Kerser

    5 jaar geleden
    Volgende Windows gebaseerd op een open source linux kernel?