Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Francken zet puntjes op de i rond migratiepact: "Wie zegt dat dit allemaal vrijblijvend is, dwaalt"

Terwijl iedereen in de Wetstraat uitkijkt naar het vervolg van de regeringscrisis, herhaalt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken in een Facebook-post zijn kritiek op het VN-migratiepact. "Wie zegt dat dit allemaal vrijblijvend is, die dwaalt", stelt de N-VA'er. Het pact wel goedkeuren, komt volgens hem neer op het "willoos blijven ondergaan van migratie naar ons land".

46 reacties

  • fons goosens

    5 jaar geleden
    Je heb hebt zelf meegeschreven nva
  • André Ducournau

    5 jaar geleden
    Plots wil Francken soevereiniteit? Kan het nog ongeloofwaardiger? Als hij kritiek krijgt over zijn beleid is hij de eerste om erop te wijzen dat het internationaal moet worden aangepakt en dat hij hier in België maar relatief weinig kan doen. Daarom heeft hij ook twee jaar lang meegewerkt en was hij tot voor de verkiezingen volledig mee. En nu wil hij het toch in z'n eentje oplossen? Man, man, man... Wie gelooft die mensen nog?
  • Dirk Van Remoortel

    5 jaar geleden
    Er is in het pact rekening gehouden met zijn opmerkingen,zijn diensten hebben er aan meegeschreven en hij heeft het zelf goedgekeurd...de enige reden dat NVA nu terugkrabbelt is omwille van de hete adem van het Belang dat zijn "overlopers" volop aan het terugwinnen is in aanloop naar de verkiezingen volgend jaar
  • HERMAN CEULEMANS

    5 jaar geleden
    Ik geloof dat wij een democratisch land zijn waar de meerderheid in stemmen telt! NVA pas u aan. Ceulemans Herman
  • Danny Veralleman

    5 jaar geleden
    De VS en Australië zegt nee. En daar zeggen ze niets over.