De studentendoop ging door in een blokhut.
Volledig scherm
De studentendoop ging door in een blokhut. © RV

Student (20) overleden na uit de hand gelopen studentendoop

De 20-jarige student Sanda D. uit Edegem die in een coma lag na een hartstilstand tijdens zijn studentendoop in Vorselaar, is vandaag overleden. Dat bevestigt Koen Metsu, burgemeester van Edegem. Er loopt een gerechtelijk onderzoek en een autopsie moet uitwijzen wat de exacte doodsoorzaak is. Voorlopig werd niemand aangehouden. 

69 reacties

  • Karina Chlyguina

    4 jaar geleden
    Ben zeker rijkeluiszoontjes van straf zullen ontsnappen, geen twijfel er over. Maar ben zeker dat hun innerlijke geest zou hem hun hele leven doen straffen .
  • Jos Kuipers

    5 jaar geleden
    Iedereen zou moeten weten dat elke stof giftig kan zijn in te grote hoeveelheden. Zeker ingenieursstudenten. Wat scheelt er toch met ons onderwijs?
  • Roger Rymen

    5 jaar geleden
    Zijn dat onze toekomstige intelligentsia? Onze Vlaamse toekomst? Die misschien de politiek ingaan? Ja, nu begrijp ik beter dat politiek circusgedoe. . Arm Vlaanderen! En wat een verdriet voor die ouders die daar gans hub leven mee zullen worden geconfronteerd. En ik weet wat het is om een twintigjarige te verliezen.
  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    Die dat verantwoordelijk is voor zijn dood. Ga weten wat hij gedaan heeft ! En zo jong
  • Victor OOMS

    5 jaar geleden
    Innige deelneming aan de familie, dit is verschrikkelijk. Hoe dit nog mogelijk is in ons land. Een clubje rijkeluiszoontjes staat buiten de wet. België op zijn best. Ik ben echt eens benieuwd of we nog iets horen over de uitslag van dit barbaars geval.