BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ruud Vormer baalt als een stekker: “Een schande dat je tegen de laatste verliest”

Belgisch voetbalRuud Vormer was nauwelijks te spreken na de wanprestatie van zijn Club Brugge tegen Waasland-Beveren. “Een schande dat je tegen de laatste verliest”, klonk het bij Play Sports.

11 reacties

  • Guido Verhoeven

    5 jaar geleden
    Beveren verdiend gewonnen (had zelfs 4-1 kunnen zijn) en een schande, ja een grote schande dat je je als ploeg niet kan opladen om ocharme 2 keer 90 min per week te voetballen. Wat zijn dit toch overroepen sportmannen! Hopelijk winnen de basket vrouwen de prijs 'ploeg van het jaar'.
  • Ludo thibos

    5 jaar geleden
    Ik blijf het zeggen, Leko gaat eruit, is de enige manier hoe hij het gerecht kan ontlopen. Ontslagen worden en het land uit.
  • Willi Laureys

    5 jaar geleden
    Niet zo hautain meneer Vormer. Beveren heeft verdiend gewonnen.
  • Pierre Matthys

    5 jaar geleden
    Tijd voor een nieuwe trainer ? Leekens is vrij.
  • Maria Nuytkens

    5 jaar geleden
    Vormer is niet meer dan een omhoog gevallen potstamper. Zijn kernwoord is telkens " balen "...… speel dan beter hé potstamper.
  1. “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt
    HLN Shop

    “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt

    Kookboekenauteur en keramiste Pascale Naessens (54) houdt van creëren. In plaats van vroeger werk heruit te geven, verschijnt nu haar eerste compilatie met de beste groenterecepten. Het eerste in een serie van vijf themaboeken waarvan het volgende helemaal rond desserts zal draaien. HLN Shop zette zich rond de tafel met de chef voor een gesprek: “Ik wil dat mensen plezier vinden in het bereiden van groenten, dat het leuk en lekker is.”
  2. Blessin ongezien kwaad in de kring van Union na zege, Rouches trekken boetekleed aan voor razende fans: alle highlights van speeldag 27
    6

    Blessin ongezien kwaad in de kring van Union na zege, Rouches trekken boetekleed aan voor razende fans: alle highlights van speeldag 27

    Speeldag 27 van de reguliere competitie in onze Jupiler Pro League en de winnaar bovenin luistert alwéér - naast die van Anderlecht - naar de naam Union. Maar dat verhinderde Alexander Blessin niet om zijn spelers rond de middelcirkel samen te roepen en in een colère uit te barsten. Niet tevreden met hoe Union naliet Standard helemaal dood te doen (2-1). Van zo’n scenario kunnen de Rouches alleen maar dromen. Na de elfde nederlaag (Standard heeft nog maar zes keer gewonnen) blijft het degradatiespook levendig en werden de spelers gedwongen de woedende meegereisde fans te trotseren.