BELGA
Volledig scherm
© BELGA

MR-voorzitter Chastel: "België zal de lijn van N-VA niet volgen”

binnenlandOlivier Chastel, de voorzitter van de Franstalige liberale regeringspartij MR, houdt vandaag in een interview in L'Echo voet bij stuk in de discussie over het migratiepact. "België zal niet de lijn van N-VA volgen, die zelf op de lijn van Oostenrijk en Italië zit, die de populistisch rechtse weg zijn ingeslagen", zegt hij.

31 reacties

  • Jef joossens

    5 jaar geleden
    Philippe Vanstaey, dat parlement vertegenwoordigd al lang niet meer de bevolking. Dat doen ze enkel net voor de verkiezingen, dan zitten ze op dezelfde lijn met de bevolking, na de verkiezingen lachen ze met de bevolking.
  • lilianne van neylen

    5 jaar geleden
    Dus meer dan 30 % van de Vlamingen kiezen voor NVA. Tijdens een verplichte kiezing dan nog wel.En nu blijkt hoeveel dat verplicht kiezen waard is: niets dus! Ne keer niet eens met de gevestigde waarden? Dan moet je eruit stappen of ze zetten je er uit. Een complete aanfluiting van democratie. Hoe kan Michel nog maar denken dat dit oke is?!
  • Frank Van Driessche

    5 jaar geleden
    In België is het steeds zo geweest dat een Vlaamse meerderheid zich moest schikken naar de wil van een Waalse minderheid!
  • Mi Janssens

    5 jaar geleden
    Chastel moet niet over NVA praten maar over de tekst van het migratiepact dat niet mag getekend worden. Nooit de Belgen moeten moeten de tekst integraal lezen en de pers ook. Waarom is iedereen charlie hebdo geweest dan persvrijheid...jullie zouden ook moeten opkomen hiervoor.
  • Mohamed Halmaoud

    5 jaar geleden
    Een document gaan tekenen om een postje binnen de VN te krijgen. Hoeveel verdien je daar aan? Dat moet heel veel geld zijn, anders kan het niet zijn dat zo een machine in gang wordt gestoken om te gaan tekenen.