Jean-Louis Denis zwaaide  bij zijn vrijlating zelfs met een briefje van 20 euro om zijn stelling kracht bij te zetten.
Volledig scherm
Jean-Louis Denis zwaaide bij zijn vrijlating zelfs met een briefje van 20 euro om zijn stelling kracht bij te zetten. © Mozkito

Moslimprediker Denis haalt fel uit na vrijlating: “In de gevangenis worden moslims psychologisch gefolterd”

Moslimprediker Jean-Louis Denis is zopas vrijgelaten uit de gevangenis van Ittre. Hij zat een straf uit van vijf jaar omdat hij jongeren rekruteerde voor de strijd in Syrië. Denis legde een korte verklaring af toen hij de gevangenis verliet.

47 reacties

  • Eida Lam

    5 jaar geleden
    @ Nihal Eken en de extremisten beschouwen de "gewone" moslim als geen echte moslims. Zo kunnen we wel bezig blijven eh?
  • Dennis Van Gossum

    5 jaar geleden
    Overal roepen ze over beschuldigingen en voelen ze hun ongewaardeerd maar overal krijgen ze meer rechten en kansen dan andere !
  • Andrzej Kolodziejski

    5 jaar geleden
    Ik kom uit Polen, ik woon in Vlaanderen en ik respecteer deze mensen en hun cultuur. Ik geloof dat als je ergens als gast komt, je de gastheer moet respecteren. Dit is niet mogelijk voor moslims. Als hij niet tevreden is, laat hem dan terugkeren waar hij vandaan komt.
  • Nihal Eken

    5 jaar geleden
    Ik vind dat de radicalen soms alles zo plannen, dat de ‘gewone’ moslim er de dupe van wordt. Eigenlijk hoeft het woord ‘gewone’ er niet bij, aangezien ik de radicalisten niet als moslims beschouw. De dingen die zij zeggen/doen zijn zo tegenstrijdig met wat in de Koran gezegd wordt! Het grootste probleem is dat de voorbeeldige moslim nooit in de schijnwerper wil staan, waardoor de wereld enkel deze radicale idioten te zien krijgt.
  • Gerrit Teeuwen

    5 jaar geleden
    En die jongeren die je probeert in de kluwen te steken van IS,is dat geen psychologische foltering ? Nep-moslimmeke .