Onze journalist Jan Segers
Volledig scherm
PREMIUM
Onze journalist Jan Segers © Bart Leye

Onze opinie: bien joué, Bart De Wever

33 reacties

  • Willem Pots

    5 jaar geleden
    inderdaad bien joué. Een derde van de bevolking zet je niet zomaar eventjes aan de kant. Wat de regering ook wil doen, ze zullen toch met N-VA rekening moeten houden.
  • Erwin Lauwens

    5 jaar geleden
    Bien joué Bart. Inderdaad. De komende verkiezingen, ergens begin februari zeker, zullen het gelijk van NVA dat België onbestuurbaar is alleen bevestigen. Wallonië links, Vlaanderen rechts en Brussel extreem-links. Het logische gevolg zal een opslitsing zijn: enerzijds Vlaanderen en anderzijds de as Wallonie-Bruxelles.
  • lydia D'hooghe

    5 jaar geleden
    Ik heb mij dikwijls afgevraagd wie de premier nu was.......? De andere partij voorzitters komen niet zoveel met de media in contact. De Wever ziet je bijna elke dag en niet over Antwerpen maar wel over de federale politiek!!!! Zijn ministers kunnen het toch ook uitleggen.
  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    Hedwig Jacobs, je vergist je.-1.Van N-VA zal door velen, ook door meerdere N-VA’ers, steun verwacht worden aan deze minderheidsregering, zeker in de dossiers waaraan ze meegewerkt hebben. Doen ze dat onvoldoende, dan worden ze afgestraft, doen ze dat goed, dan tonen ze zelf aan dat zonder N-VA ook geregeerd kan worden.-2. Op N-VA zal de druk toenemen om het cordon te doorbreken, een onmogelijke stap voor VB-hater De Wever.-3. Wie wil er nog met N-VA samengaan?
  • Bene Devos

    5 jaar geleden
    Waar haalt u dat 80% van de Vlaamse kiezer tegen dit pact is? Uit de duim gezogen? Persoonlijk ben ik 100% voor dit pact. Liever in het pact met fatsoenlijke staten en waar het pact voor staat, dan niet in het pact met onfatsoenlijke staten die de mensenrechten niet willen respecteren.