Wiegandt
Volledig scherm
© Wiegandt

Sven Ornelis bereidt zich voor op afscheid van terminale kat: “Elke dag die we nog met hem hebben is gestolen tijd”

ShowbizzDe kat van Sven Ornelis is terminaal ziek, dat laat de radio-dj weten op zijn blog Would Be Chef. “Wanneer je ontdekt dat er iets niet klopt, is het meestal te laat”, schrijft hij in een emotioneel bericht.

13 reacties

  • marie-claire de bosscher

    5 jaar geleden
    ik heb het geluk gehad dat de medicatie wel werkte, hij is nog 6 jaren gezond geweest, tot hij hartproblemen kreeg en ik hem liet inslapen na twee beroertes... hij was toen 17 jaar... heel veel sterkte...
  • ISABEL FRANCOIS

    5 jaar geleden
    Aangepaste voeding en medicijnen werken helaas niet..toch niet op lange termijn.Maak van je hart een steen en laat het beestje gaan,het is heel moeilijk..ik heb 4j.geleden mn ventje van16,5 j.ook laten inslapen en ik mis hem nog elke dag.Veel sterkte.
  • Barbara Vandevoorde

    5 jaar geleden
    veel sterkte , wij begrijpen wat je voelt , hebben hetzelfde meegemaakt en het is een kind dat je verliest wat velen niet zullen begrijpen zoals Johan Vervaeck
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Waarom dat beestje zijn lijden nog rekken? Dat is egoïstisch
  • Francois Sals

    5 jaar geleden
    Vorige week hetzelfde meegemaakt , we hebben ze moeten laten inslapen en volgens de dieren arts was dit de beste keuze , hij kon er niets meer aan doen ...ze heeft het bij ons heel goed gehad , het was een binnen kat , kwam nooit buiten en is 22 jaar geworden.